koepel-1

Dakopstand voor een plat dak

Bent u op zoek naar een polyester dakopstand voor een plat dak? Maak kennis met Ropol bv, een bedrijf dat hoogwaardige polyester dakopstanden produceert. Tevens kunnen wij ook lichtkoepels leveren. Met een dakopstand kunt u genieten van meer natuurlijk daglicht.

Met lichtkoepels geniet u van meer licht, zonder dat daarmee ook de energierekening verhoogd wordt. Een dakopstand is de basis waar een lichtkoepel op bevestigd kan worden. Deze basis kan in diverse vormen geproduceerd worden, zoals vierkant, rechthoekig of rond, en zijn leverbaar in verschillende hoogtes.

Neem nu contact op

Ronde dakopstanden zijn enkel in polyester verkrijgbaar. Doordat de dakopstand van boven daglicht door kan laten kunnen ruimtes op aangename wijze van meer licht worden voorzien. Daarbij kan de dakopstand voorzien worden van een ventilatieraam. Daardoor kan deze net als een raam ook opengezet worden voor wat frisse lucht. Of kan het raam als dak toetreding of vluchtraam dienen.

Op zoek naar een dakopstand voor een plat dak? Bij Ropol bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Neem voor meer informatie gerust contact op door te bellen naar 0434 09 35 33. Of vul het online contactformulier in.

koepel-1-1

Hoge kwaliteit en duurzaamheid

Bij Ropol bent u aan het juiste adres voor polyester dakopstanden voor platte daken van hoge kwaliteit. De door ons geproduceerde dakopstanden zijn erg stabiel, duurzaam en behouden goed hun vorm. Hierdoor zijn ze wel tegen het een en ander bestand en gaan ze jarenlang mee. Onze polyester dakopstanden beschikken over diverse kenmerken waardoor de hoge kwaliteit goed naar voren komt:

  • We maken gebruik van hoogwaardig polyester bij de vervaardiging
  • Polyester is goed bestand tegen temperatuurwisselingen, dit voorkomt breuk en scheurvorming in de lichtkoepel
  • Aan de binnenzijde wordt UV bestendige witte gelcoat aangebracht, waardoor kleuren goed behouden blijven
  • Er wordt een isolerende laag (van standaard 1 of 2 cm dikte) van polyurethaanschuim aangebracht tussen de buiten- en binnenwand
  • De hoogte van de dakopstand varieert van 15 tot 50 cm voor Europese modellen. Dit wordt met 2 cm polyurethaan hardschuim geïsoleerd. Benelux modellen zijn standaard 15 cm hoog en 1 cm geïsoleerd met polyurethaan hardschuim.
  • U kunt ook bij ons terecht voor diverse maten rechte opstanden en renovatie opstanden
  • De opstand is schuin om zo een optimale lichtinval te verzekeren
  • Natuurlijk zijn aanpassingen op maat altijd mogelijk!
Neem nu contact op

De voordelen van een polyester dakopstand voor een plat dak

Met een polyester opstand op uw plat dak geniet u van diverse voordelen. Boven alles geniet u natuurlijk van meer natuurlijk licht. Wat voor een sfeervolle en aangename verlichting van de ruimte zorgt. Daarnaast draagt het bij aan de gezondheid van de mens. Het is wetenschappelijk bewezen dat medewerkers effectiever werken, wanneer de ruimte is gevuld door daglicht.

Verder hebben onze dakopstanden een uitstekende isolatiewaarde. Is het koud buiten? Dan zorgt de opstand ervoor dat de warmte goed wordt behouden. Andersom houdt deze de warmte ’s zomers juist buiten. Ook het contactgeluid van buiten naar binnen is goed geïsoleerd.

Waar te plaatsen?

De opstand kan op ieder plat dak geplaatst worden, hecht zich eenvoudig aan verschillende soorten dakbedekking en is weersbestendig. Tot slot is de dakopstand onderhoudsarm. Omdat de dakopstand verder naadloos is, verkleurt niet en strak is afgewerkt behoeft deze geen onderhoud.

koepel

Neem gelijk contact op!

Bent u geïnteresseerd in het laten plaatsen van een dakopstand voor uw plat dak? Kies dan voor een door Ropol geproduceerde polyester dakopstand! Wij voorzien u ten alle tijden van vakkundig advies en hebben snelle levertijden.

Om verder te informeren of een offerte aan te vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar via 0434 09 35 33, en middels het contactformulier op onze website.

Neem nu contact op

Wat is een dakopstand en in welke hoogtes zijn dakopstanden leverbaar?

Een dakopstand is de verhoogde dakrand bij een plat dak. Ook geldt de dakopstand als de perfecte basis waar een daglichtkoepel op bevestigd kan worden. Een daglichtkoepel laat van bovenaf zonlicht binnen in een kamer.

Dakopstanden kunnen in diverse vormen geproduceerd worden, zoals vierkant, rechthoekig of rond. Een dakopstand voor een plat dak is leverbaar in verschillende hoogtes. Wilt u weten welke hoogte ideaal is voor uw dakopstand? Neem dan contact met ons op.

Waarom kiezen voor een polyester dakopstand op een plat dak?

Als u een ronde dakopstand wilt voor uw platte dak, kunt u enkel kiezen uit een polyester dakopstand. De eigenschappen van dit materiaal zijn: vloeistofdicht, uitstekende isolatiewaarde, naadloos, duurzaam, sterk, lange levensduur, onderhoudsarm en vormvast. Daarom gebruiken wij polyester ook voor het bekleden van zwembaden en vijvers. Onze polyester dakopstanden zijn stabiel en van hoge kwaliteit.

Meer weten? Kom met ons in contact.

Wat maakt een daglichtkoepel zo bijzonder?

Een daglichtkoepel zorgt voor meer zonlicht in een ruimte. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat werknemers effectiever werken als hun werkruimte gevuld is met daglicht uit een natuurlijke bron. Bovendien zorgt het voor een meer aangename sfeer. Daarnaast geniet u van een isolerende werking en weinig onderhoud dankzij de polyester dakopstand op uw platte dak.

Heeft u vragen hierover? U mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Hoe produceren wij een polyester daglichtkoepel?

Wij produceren een polyester dakopstand en daglichtkoepel door middel van de hand-lay-up methode. Tijdens dit proces worden geen water en nagenoeg geen stroom verbruikt. De grondstoffen worden voorgemengd en op maat aangeleverd, zodat er zo weinig mogelijk afvalresten zijn. Deze methode is duurzaam en milieuvriendelijk.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wilt u meer informatie over polyester producten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ropol BV
Industrieweg 9 | 6245 HW Eijsden

+043 - 409 3533
info@ropol.nl