Duurzaamheid

Polyester producten hebben een zeer lange levensduur en hoeven niet snel vervangen te worden.  Dat is mooi voor het milieu!

Met het plaatsen van een dakopstand en lichtkoepel haalt u natuurlijk, helder en gratis daglicht naar binnen. Zo bespaart u kosten en levert u tevens een bijdrage aan het milieu!
Door hun lichte gewicht zijn ze gemakkelijk hanteerbaar in de bouw (denk aan Arbo), en ook bij transport draagt dit bij aan minder milieubelasting. Onze polyester dakopstanden worden geproduceerd door middel van “hand-lay-up” methode. Tijdens dit proces wordt geen water en nagenoeg geen stroom verbruikt. De grondstoffen worden voorgemengd en op maat aangeleverd zodat er zo weinig mogelijk afvalresten zijn. Alle afval wordt gescheiden zodat deze ter recycling kunnen worden aangeboden. Wij hebben er de laatste jaren flink aan gewerkt om ons afval enorm te reduceren om  mee te dragen ons milieu zo groen mogelijk te houden!

Contact

Aan de rechterkant op de foto lichtkoepels die daglicht via super reflecterende daglichtbuizen transporteren naar onderliggende brandweerkazerne in Vaals.

Wilt u meer informatie of advies over het gebruik van polyester producten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ropol BV
Industrieweg 9 | 6245 HW Eijsden

+043 - 409 3533
info@ropol.nl