koepel-1

Over ons

Sinds 1972 is Ropol specialist in het vervaardigen van polyester producten.
Onze productie is met name gericht op de serie productie van polyester dakopstanden voor de bouw.
Onze polyester dakopstanden zijn de perfecte basis voor het bevestigen van een lichtkoepel. Polyester heeft een aantal specifieke eigenschappen die bijdragen tot deze kwalitatief uitstekende basis voor de montage van een lichtkoepel. Polyester is licht en sterk, elektrisch- en thermisch isolerend, geleid geen stroom of warmte, is corrosie- en chemisch resistent, bestand tegen weeromstandigheden, temperatuurschommelingen, zuren, basen en alkaliën, heeft een lage uitzettingscoëfficiënt, is niet magnetisch, onderhoudsarm, vrij in vormgeving, hoge slagvastheid, UV bestendig en als laatste de belangrijkste eigenschappen:  sterk, licht in gewicht, zéér lange levensduur en een goede prijs- kwaliteitsverhouding!

Voor de productie van onze dakopstanden gebruiken wij de hand-lamineer methode.
Op een mal worden hars en glasvezels aangebracht. Door de juiste samenstelling wordt de composiet zeer sterk en blijft toch een laag gewicht hebben.
Voor vrijwel elke dak-opening kunnen wij de passende polyester dak-opstand maken. Door ons flexibele productieproces kunnen wij snelle levertijden garanderen.
Daarnaast leveren wij ook maatwerk in polyester producten. Op basis van tekening of mal kunnen wij voor u de uitvoering in polyester realiseren.

Niets is voor de mens zo belangrijk als natuurlijk, helder daglicht. Met lichtkoepels kunt u op een eenvoudige wijze natuurlijk daglicht realiseren in kantoorpanden, productieruimtes en particuliere woningbouw.   Maar ook als u beter licht onder uw carport of terrasoverkapping wenst is een lichtkoepel een uitstekende keuze. Met lichtkoepels creëert u eenvoudig meer daglicht in uw ruimte. Daarnaast kunnen de lichtkoepels ook voor ventilatie zorgen door tussen de opstand en lichtkoepel een ventilatieraam te plaatsen. Voor een veilige daktoetreding kunnen wij u ook een passende oplossing bieden.
Bij Ropol krijgt u ook voor lichtkoepels een vakkundig advies en snelle levertijden.

Wilt u meer informatie of advies over het gebruik van polyester producten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ropol BV
Industrieweg 9 | 6245 HW Eijsden

+043 - 409 3533
info@ropol.nl