koepel-1

Polyester kopen?

Bent u op zoek naar bepaalde producten die van polyester gemaakt zijn? Dan bent u bij Ropol bv aan het juiste adres! Bij ons kunt u duurzame en hoogwaardige producten van polyester kopen. In het bijzonder zijn we gespecialiseerd in op maat gemaakte daglichtoplossingen. Met onze polyester dakopstanden ,acrylaat of polycarbonaat lichtkoepels en super reflecterende daglichtbuizen kunt u genieten van de kracht va natuurlijk daglicht! Ook voor andere op maat gemaakte polyester polyester of diensten bent u bij ons aan het juiste adres. Zo verzorgen we ook de reparaties van boot, jetski en auto onderdelen, of de bekleding van vijvers, waterpartijen, zwembaden, gevels en vrachtauto’s. Indien gewenst adviseren we u daar graag over. Ook produceren we bloembakken op maat.

Wilt u polyester producten kopen? Bij Ropol bent u verzekerd van duurzaamheid en hoge kwaliteit! Neem gerust contact met ons op om verder te informeren naar de mogelijkheden of de voordelen van polyester. Op werkdagen kunt u ons telefonisch bereiken via 0434 09 35 33, of door het contactformulier op de website in te vullen.

Polyester producten kopen voor meer daglicht in huis

In het bijzonder is Ropol gespecialiseerd in polyester dakopstanden, acrylaat of polycarbonaat lichtkoepels en super reflecterende daglichtbuizen. Zo willen wij voor meer natuurlijk daglicht in woningen en panden zorgen. Onze op maat gemaakte daglichtoplossingen brengen allerlei voordelen met zich mee. Door een polyester daglichtoplossing te kopen geniet u natuurlijk van meer natuurlijk licht, waardoor u weer energie kunt besparen op andere lichtbronnen. Daglichtkoepels zijn een uitstekend alternatief voor ruimtes waar het plaatsen van ramen niet of moeilijk mogelijk is. Ook kunnen ze voor extra daglicht zorgen, zonder dat de wanden verbouwd hoeven te worden. Naast deze voordelen hebben onze polyester daglichtoplossingen ook voordelen op het gebied van isolatiewaarde, montage en onderhoud. Ook is polyester beter bestand tegen temperatuurwisselingen in tegenstelling tot andere materialen, waardoor breuk en scheurvorming in de lichtkoepel voorkomen kan worden.

Isolatiewaarde

Polyester biedt een hoge isolatiewaarde. De isolatiewaarde van een dakopstand dient evenredig te zijn aan die van de lichtkoepel. Wij kunnen voor vrijwel elke maat dakopstand de isolatie aanpassen, door de hand-lay up productie. Voor advies over de juiste isolatiewaarde kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Montage

Onze daklichtoplossingen kunnen op verschillende dakbedekkingen gemonteerd worden. Doordat we aan de buitenkant een weersbestendige topcoatafwerking aanbrengen kan de lichtkoepel of dakopstand zich gemakkelijk aan de dakbedekking hechten.

Onderhoud

Wegens een strakke afwerking zijn onze polyester daklichtoplossingen onderhoudsarm. Tevens zijn ze naadloos en door alleen de beste kwaliteit gel coat te gebruiken verkleuren ze niet. De door ons geleverde lichtkoepels hebben een zelfreinigend oppervlak.

De voordelen van polyester

Het gebruik van polyester voor de productie van bepaalde producten brengt allerlei voordelen met zich mee. Door polyester producten te kopen geniet u van de voordelige eigenschappen van dit materiaal:

 • Het materiaal is licht en sterk en zeer vormvast
 • Het zorgt voor zowel een elektrisch als thermisch isolerende werking
 • Geleid geen stroom of warmte
 • Corrosie- en chemisch resistent
 • Bestand tegen: weeromstandigheden, temperatuurschommelingen, zuren, basen en alkaliën
 • Lage uitzettingscoëfficiënt
 • Niet magnetisch
 • Polyester producten behoeven weinig onderhoud
 • Grote vrijheid in vormgeving
 • Hoge slagvastheid
 • De producten kunnen in een kleur naar wens worden geleverd
 • Polyester is bestand tegen UV straling
 • Erg duurzaam
 • Uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding

Over Ropol

Ropol bv is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van duurzame polyester producten op maat. Wij bestaan sinds 1972 en zijn destijds begonnen met de productie van glasvezel versterkte producten. Na verloop van tijd zijn we ons verder gaan specialiseren. De voortdurende ontwikkelingen in de composietverwerking hebben wij toegepast om onze producten te verbeteren. Dit heeft geleid tot een zéér lange levensduur, meer stabiliteit en vormvastheid, kleurbestendigheid en een uitstekende isolatiewaarde. Ropol maakt enkel gebruik van materialen die aan onze kwaliteitseisen voldoen, alsmede milieu eisen. Tegenwoordig is onze kracht en passie het bieden van op maat gemaakte oplossingen voor meer daglicht in huis. Ook produceren we andere producten van polyester. Voor kwaliteit zit u bij ons goed. Met ruim 45 jaar ervaring zijn we immers daadwerkelijk een expert te noemen. U kunt onze polyester dakopstanden overal in zowel de Benelux als andere Europese landen terugvinden. Polyester producten kopen doet u dus bij Ropol!

Vraag om een offerte aan!

Zou u graag op maat gemaakte polyester producten kopen van Ropol? Neem dan gerust eens contact met ons op! Wij bespreken graag de mogelijkheden met u! Om verder te informeren of advies in te winnen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan op werkdagen per telefoon. Ons telefoonnummer is 0434 09 35 33. Ook is het mogelijk om een bericht te sturen via het online contactformulier. Wij reageren zo snel als mogelijk op uw bericht.

Contact

Wilt u meer informatie over polyester producten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ropol BV
Industrieweg 9 | 6245 HW Eijsden

+043 - 409 3533
info@ropol.nl